Banner 980x90

"Muzikālie vitamīni" Viļakā atrod arvien jaunus talantus

Foto: I.Korņejeva
Foto: I.Korņejeva
Sestdien, 16.aprīlī, Viļakas novada jaunie mākslinieki cits citam un skatītājiem rādīja savas prasmes un atklāja talantus. Atbildīgo darbu viņiem godam paveikt palīdzēja pasākuma vadītājas, Viļakas kultūras nama mūsdienu deju grupas "Nola" meitenes.

Kā informēja Viļakas kultūras nama pasākumu organizatore Silvija Kupriša, caklās deju grupas dalībnieces koncerta gaitā pārtapa par talantus meklējošām fejām, par Dārza fejām, kurām klausa pat Dejojošu Nezāļu grupa, par Muzikālām fejām, kuras prot darboties ar svilpītēm, gan kā mākslas vingrotājas izlocīt akrobātikas lenti. Visus sajūsmināja Gaismas feja, kura prata izvilināt no tumsas "kukaiņu - jāņtārpiņu baru". Gaismas feja bija ļoti dāsna, jo dalījās ar pēdējo gaismu, lai arī jāņtārpiņi iemirdzētos katrs savā krāsā. Ūdens feja, savukārt, rādīja, cik skaisti prot pūst burbuļus - mazus un arī lielākus, kaut pati atzina, ka parasti viņa ar dažādām krāsām veidojot zīmējumus uz ūdens virsmas, bet bērniem tomēr burbuļu pūšana patīkot labāk, un, vispār, tā taču ir ļoti jautra darbošanās!

Galvenais, jaukās fejas prata tā iedrošināt un uzmundrināt visus "Muzikālo vitamīnu" dalībniekus, ka koncerts, kura programmā bija veseli divdesmit astoņi priekšnesumi, bija spraigs, interesants un nenogurdināja pat pašus mazākos.

Ka Viļakas novads joprojām ir bagāts ar talantīgiem bērniem, atzina arī Viļakas novada izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītāja Inese Circene, pateicoties visiem par ieguldīto darbu un skaisto koncertu.

Noslēgumā fejas secināja, ka tikai mazākā daļa ir talants, viss atlikušais ir darbs jebkura mērķa sasniegšanā un novēlēja visiem "Muzikālo vitamīnu" dalībniekiem, kolektīvu vadītājiem un arī skatītājiem pilnveidot savus talantus, būt darbīgiem, radošiem un mirdzēt kā dimantiem!

Koncerts izskanēja ar dziesmu "Sapnītis".

"Muzikālajos vitamīnos" piedalījās:
* Žīguru kultūras nama pirmsskolas bērnu deju kolektīvs - vadītāja Ija Krilova;
* Žīguru kultūras nama vokālie ansambļi "Čiekuriņi" un "Čiekuri" - vadītāja Daiga Elksnīte;
* Upītes tautas nama amatierteātris - vadītāja Lolita Spridzāne;
* Upītes tautas nama ritmikas grupa - vadītāja Inese Lāce;
* Kultūras centra "Rekova" deju grupas "Lāči" un "Lācīši" - vadītāja Inese Lāce;
* Kultūras centra "Rekova" meiteņu deju grupa "Čabules" - vadītāja Kristīna Lapsa;
* Kultūras centra "Rekova" bērnu vokālais ansamblis "Mākonīši" - vadītāja Karīna Romanova;
* Kupravas vokāli instrumentālais ansamblis "Strautiņš" - vadītāja Ņina Baikova;
* Viļakas kultūras nama bērnu ansamblis "Podziņas" - vadītāja Elita Logina;
* Ansambļa "Podziņas" dalībniece Luīze Bogdane;
* Viļakas kultūras nama vokālā grupa "Pogas" - vadītāja Elita Logina;
* Vokālās grupas "Pogas" dalībnieks Mairis Urbāns;
* Viļakas kultūras nama bērnu deju kolektīvs "Dēkainīši" - vadītājas Elita Logina un Akvilina Jevstigņejeva;
* Viļakas kultūras nama jauno Ģitāristu grupa - vadītājs Vilis Cibulis;
* Viļakas kultūras nama mūsdienu deju grupa "Nola" - vadītāja Marita Leišavniece.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)