Banner 980x90

Rugāju novadā slēgta satiksme uz vietējā autoceļa Rugāji-Ranguči

Rīga, 7.nov., LETA. Rugāju novadā no otrdienas pēcpusdienas slēgta satiksme uz vietējā valsts autoceļa Rugāji–Ranguči (V488), aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) pārstāvis Voldemārs Šķēle.

Satiksmi uz autoceļa slēgta, lai veiktu plānotos caurtekas pārbūves darbus ceļa 2,65.kilometrā.

Slēgto posmu iespējams apbraukt, izmantojot reģionālos autoceļus Balvi–Kapūne (P47) un Kārsava–Tilža–Dubļukalns (P48) vai arī pa maršrutu Balvi–Kapūne (P47) – Rēzekne–Gulbene (P36) – Rūbāni–Primenes (V481) un Pokrata–Lazdukalns (V464).

Plānots, ka satiksme uz autoceļa Rugāji–Ranguči būs slēgta līdz piektdienai, 10.novembrim.

Plašāka informācija par satiksmes ierobežojumiem Latvijas autoceļu tīklā pieejama gan zvanot uz LVC diennakts bezmaksas informatīvo tālruni, gan LVC mājaslapā, gan mobilajā aplikācijā "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)