Banner 980x90

Sākas Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas

Daugavpils, 30.jūn., LETA. Šodien Balvu, Rugāju, Viļakas un Baltinavas novados sākas un 1.jūlijā turpināsies trešās Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas, aģentūru LETA informēja Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra pārstāve Ineta Bordāne.

Šodien no plkst.9 līdz 13 dažādos vietējos uzņēmumos Rugāju, Viļakas un Baltinavas novados notiks Atvērto durvju diena, kad ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar to darbību un sniegtajiem pakalpojumiem vai ražoto produkciju.

Rugāju novada Augustovas katoļu baznīcā plkst.9 notiks Svētā mise par Ziemeļlatgales uzņēmējiem un lauksaimniekiem. Uzņēmēju dienu oficiālā atklāšana notiks plkst.11 Rugāju novada Lazdukalna Saietu namā, kur ar Ziemeļlatgales uzņēmējiem tiksies finanšu ministre Dana Reizniece – Ozola. Turpinājumā pieredzē dalīsies un ar lekciju "Motivācijas formula" uzstāsies "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks.

No plkst.14 turpat pie Lazdukalna Saietu nama būs iespēja degustēt Ziemeļlatgales siera sējēju, maizes cepēju un bitenieku produkciju, kā arī tiks organizēta sportiski-izklaidējoša stafešu programma uzņēmēju komandām. Pašiem mazākajiem apmeklētājiem būs iespēja izklaidēties piepūšamajās atrakcijās un vizināties ar poniju. Savukārt dienas noslēgumā plkst.20 ikviens būs aicināts uz grupas "Rūnas" koncertu un balli kopā ar grupu "Ginc & Es" Lazdukalna Saietu namā. Ieeja pasākumos - bez maksas.

Sestdien, 1.jūlijā no plkst.10 Balvu pilsētas parkā reizē ar Balvu Novada svētkiem norisināsies Lielais mājražotāju un amatnieku tirgus, kurā aicināti piedalīties gan Ziemeļlatgales mājražotāji, zemnieki un amatnieki, gan arī jebkurš cits uzņēmums ar Latvijā ražotu preci. No plkst.10 līdz 11.30 notiks Ziemeļlatgales uzņēmēju tīklošanās ar Polijas un Baltkrievijas uzņēmējiem.

Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas rīko Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs sadarbībā ar Balvu, Rugāju, Viļakas un Baltinavas novadu pašvaldībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)