Banner 980x90

Stacijas pamatskolas un Vīksnas filiāles skolēni interesējas par veselīgu uzturu

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Februāra mēnesī Stacijas pamatskolas un Vīksnas filiāles 1.-4.klašu skolēni piedalījās skolas olimpiādē, tāpēc piektdien, 4.martā Stacijas pamatskolas Vīksnas filiālē notika sākumskolas olimpiādes pasākums "Veselīgs uzturs", kuru vadīja 8.klases skolēni: Linda Andrejeva un Kristiāns Bokta, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Viņi bija Vīksnas lauku sētas saimnieks un saimniece, kas mēģināja iepriecināt ciemiņus ar dažādām rotaļām, uzdevumiem un interesantiem stāstiem par veselīgu uzturu.

Vīksnas filiāles 1.-4.klašu skolēni bija sagatavojuši priekšnesumus. Viņi attēloja pasaku lugas "Rācenis" un "Kā vilks sadomāja maizi cept". 2.klases skolniece Alise visiem veltīja dziesmu "Eņģelītis."

Pasākuma laikā skolēni uzzināja daudz ko jaunu. Secināja, ka veselīgs uzturs ir cilvēka dzīves pamats, ka visiem ir jāiemācās dzīvot tā, lai nedarītu pāri sev un savai veselībai. Skolēni iepazinās ar veselīga uztura nosacījumiem un paši mēģināja uzzīmēt veselīga uztura piramīdu.

Noslēgumā Stacijas pamatskolas direktore Ruta Bukša pateicās visiem bērniem un skolotājiem par ieguldīto darbu. Pasniedza diplomus un mazas dāvaniņas olimpiādes uzvarētājiem. Visi, kas piedalījās pasākumā bija priecīgi, jo tas izdevās jauks un sirsnīgs.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)