Banner 980x90

Tilžas internātpamatskola iekļuvusi skates "Gada labākā būve Latvijā" finālistu vidū

Noslēgusies Latvijas Būvnieku asociācijas, Latvijas Būvinženieru savienības, Latvijas Būvuzņēmēju partnerības un 13 būvniecības nozares lielo profesionālo organizāciju organizētās valsts mēroga skates "Gada labākā būve Latvijā 2015" otrā kārta un zināmi skates finālisti.

Kā pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā, finālistu starpā iekļuvusi arī Tilžas internātpamatskola.

Prominenta žūrija, kuras sastāvā ir būvniecības nozares profesionālo organizāciju un sabiedrisko organizāciju izvirzīti 39 profesionāļi un eksperti, pēc skates pirmajām kārtām – iesniegto dokumentu izpētes un objektu novērtēšanas dabā, ir nosaukusi skates finālistus, kuri 17.martā skates trešajā kārtā prezentēs savu veikumu žūrijai un sabiedrībai un centīsies apliecināt, kāpēc tieši viņu būve ir pelnījusi titulu – "Gada labākā būve Latvijā 2015".

Skates finālā nominācijā "Atjaunošana" iekļuvusi arī Tilžas internātpamatskolas vienkāršotā atjaunošana energoefektivitātes paaugstināšanai. Pārupes iela 4, Tilža, Tilžas pagasts, Balvu novads.

Skates "Gada labākā būve Latvijā 2015" fināls notiks šī gada 17.martā no plkst.9.00 līdz plkst.13.00 viesnīcā "Bellevue Park Hotel Riga", un to bez maksas varēs apmeklēt jebkurš būvniecības interesents.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)