Banner 980x90

Trešdien daudzviet turpināsies lietus

Rīga, 10.okt., LETA. Arī tuvākajā diennaktī daudzviet Latvijā gaidāms lietus, tikai brīžiem debesis skaidrosies, prognozē sinoptiķi.

Naktī dažviet Vidzemē līs stipri. Trešdienas rītā vairāk nokrišņu būs Kurzemes dienvidos, vēlāk šī lietus zona šķērsos Zemgales un Latgales dienvidu daļu, bet no jūras nākoši mākoņi lietu sagādās vietām Vidzemē.

Otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu Ziemeļkurzemes un Vidzemes piekrastē gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 15-20 metriem sekundē. Trešdien pūtīs lēns līdz mērens vējš no rietumu puses.

Minimālā gaisa temperatūra naktī un no rīta būs +5..+9 grādi, dienā gaiss iesils līdz +7..+12 grādiem.

Rīgā trešdien palaikam iespējams neliels lietus, pūtīs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra būs +6 grādi no rīta un +11 grādu pēcpusdienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)