Banner 980x90

Vietām Latvijā sabiezējusi migla

Rīga, 14.nov., LETA. Trešdienas rītā vairs tikai vietām Latvijā - īpaši Latgalē - nedaudz līst, daudzviet saglabājas dūmaka un dažviet sabiezējusi migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pēdējā diennaktī lielā valsts daļā nokrišņu daudzums pārsniedzis desmit milimetru, mazāk lijis Kurzemē. Novērojumu stacijās lielākais lietus daudzums reģistrēts Siguldā - 21 milimetrs.

Debesis pārsvarā apmākušās. Pūš lēns rietumu un ziemeļu vējš, valsts galējos austrumos vēl arī dienvidu vējš. Gaisa temperatūra no +1 grāda Zilupes apkaimē līdz +9 grādiem Kurzemes rietumu piekrastē; valsts lielākajā daļā termometri rāda +5..+7 grādus.

Rīgā aizvadītajā diennaktī bija 14 milimetru nokrišņu. Trešdienas rītā galvaspilsētā mākoņainas debesis, lēns ziemeļrietumu vējš, gaisa temperatūra +7..+8 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien bija no +3 grādiem Latgales austrumos līdz +11 grādiem Kurzemes rietumos.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 13.novembrī bija +22..+25 grādi Vidusjūras piekrastē un salās. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -8 grādi Ukrainā, -9 grādi Zviedrijas ziemeļos un -21 grāds Krievijas Eiropas daļas dienvidaustrumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)