Banner 980x90

Viļakā aizdomās par ieroča un elektroinstrumentu zādzību aiztur vīrieti

Rīga, 15.febr., LETA. Viļakā par pagājušās nedēļas nogalē pastrādātu bises un elektroinstrumentu zādzību aizturēts jau iepriekš sodīts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Viļakā, iekļūstot dzīvoklī, no telpām iznesti dažādi instrumenti un uzlauzts ieroču seifs, no kura nozagta medību bise un šaujamieroču patronas. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Izmeklējot notikušo, Balvu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas nonāca pa pēdām iespējamam vainīgajam - kādam 1963.gadā dzimušam vīrietim. Noskaidrojot aizdomās turētā atrašanās vietu, vīrietis aizturēts. Veicot apskati vīrieša dzīvesvietā, policisti atguvuši arī daļu no zagtajām mantām un pašlaik strādā, lai atgūtu arī pārējās.

Aizturētais jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā, ka arī sodīts par mantiskiem noziegumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)