Banner 980x90

Viļakā darbosies Mobilais Veselības Aprūpes Centrs

Pirmdien, 25.augustā, pie Sociālā dienesta ēkas Parka ielā 2, Viļakā darbosies Mobilais Veselības Aprūpes Centrs, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Viļakas novada pašvaldībā.

Mobilais Veselības Aprūpes Centrs ir 17 metru garš moderns transporta līdzeklis, kurš ir aprīkots tā, lai tajā varētu sniegt medicīnas pakalpojumus.

Mobilās aprūpes centrā atrodas divas pacientu izmeklēšanas telpas un pieņemšanas telpa. Tajā bez maksas var saņemt acu ārsta, pediatra, alergologa, bērnu neirologu, endokrinologa, kardiologa un gastroenterologa izmeklējumus, kā arī plašu izglītojošo programmu bērniem.

25.augustā. no plkst.10.00 mobilajā centrā veselības aprūpes pakalpojumus bērniem līdz 18 gadu vecumam sniegs VSIA "Bērnu klīniskā universitātes slimnīca" kvalificēti speciālisti - okulists un alergologs.

Pie katra no minētajiem speciālistiem var pierakstīties līdz 20 bērni.

Pieteikties pie Sociālā dienesta sociālās darbinieces Sarmītes Ozoliņas pa tālruni 28300048.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)