Banner 980x90

Viļakā gaidāms Baltijas čempionāts kvadracikliem un blakusvāģiem 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 26.jūnijā Lietuvā sezonu uzsāks 2016.gada Baltijas čempionāts kvadracikliem, ko papildinās Baltijas čempionāts blakusvāģiem, kā arī Baltijas Junioru čempionāts un Baltijas kausa izcīņa. Sacensības norisināsies trīs posmos – viens no tiem 24.jūlijā notiks arī Viļakas novadā.

Kā pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informē Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) preses sekretāre Kristīne Ābelniece, sportisti un motokrosa apmeklētāji laikus aicināti iepazīties ar sacensību nolikumu, kas pieejams "Motokross.lv" mājas lapā, sadaļā dokumenti nolikumi  gada nolikumi 2016. Pirmais, sezonas atklājošais posms norisināsies 26.jūnijā Lietuvā, "Crazy Ferma" trasē, pilsētā Vieve.

Otrais posms 24.jūlijā norisināsies Viļakas "Baltā Brieža" trasē, paralēli aizvadot Latvijas čempionātu blakusvāģiem un kvadracikliem. Savukārt trešais un noslēdzošais šīs sezonas posms 21.augustā notiks Igaunijā, Jogevā. 

Šajās sacensībās startēs 13 dažādas motociklu klases – Q50, Q50 Juniori, Q70, Q100, Q200, Bērnu blakusvāģi, Kvadri Juniori, Kvadri dāmas, Kvadri iesācēji, Kvadri veterāni, Kvadri Hobby, Blakusvāģi un Blakusvāģi veterāni. Taču pirmajā posmā Lietuvā nestartēs Q50 Junioru,Q50,Q70,Q100 un Q200 klases. Noteikti jāpiebilst, ka Lietuvas posmā sacensības norisināsies jaunā trasē ar dabīgu reljefu, kas īpaši paredzēta kvadracikliem un blakusvāģiem. 

Pērn, 2015.gadā Baltijas čempionāts arī norisinājās trīs posmos – pa vienam katrā Baltijas valstī. Taču sacensības aizvadīja tikai kvadraciklu klases. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)