Banner 980x90

Viļākā pirmo reizi notiks spēkavīru sacensības

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Sestdien, 9. jūlijā, pirmo reizi Viļakā viesosies Latvijas spēcīgākie vīri, lai sacenstos par uzvaru otrajā "Triobet Spēkavīru čempionāta" posmā, pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informē sacensību organizatori. 

Sestdien Viļakā pie brīvdabas estrādes jau no plkst. 13.00 dienā iedzīvotāji varēs redzēt, kā savus muskuļus un spēku demonstrē visi labākie Latvijas spēkavīri – pašreizējais līderis Aivars Šmaukstelis, Artis Plivda no Preiļiem, Jānis Ilgavižs, Magnuss Vucāns, Otomārs Skreija, Raivis Mundiciems, Nauris Ozols, Edgars Andersons un Igors Podčeredņičenko. Cīņas laukumā pēc ilgāka pārtraukuma atgriezīsies arī pērnā gada čempiona titula ieguvējs, mārcienietis Didzis Zariņš un pirmo reizi elites grupas sacensībās piedalīsies arī Sandis Ķiploks no Gulbenes, kurš uzvarēja jūnija sākumā notiekošajā spēkavīru amatieru atlasē. Gūto traumu dēļ nestartēs Ivars Grahoļskis un Jānis Šleckus. 

Gaidāmas gana spraigas sacensības, jo vingrinājumi šoreiz nebūs no tiem vieglākajiem – sešu atlanta akmeņu celšana, atlēti savas prasmes rādīs arī "Fiskars" krucifiksā, "Triobet" baļķa celšanā, "Škoda" mašīnas vilkšanā no zemes, kā arī mucu mešanā un stafetē, kurā spēkavīriem uz platformas būs jānovieto četras 100 kg smagas mucas. 

Visi interesenti aicināti klātienē vērot šīs spēkavīru sacensības, bet, ja tas nav iespējams, tiešraidi visas dienas garumā no plkst.13.00 līdz plkst.17.00 nodrošinās televīzijas kanāls "Rīga TV24".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)