Banner 980x90

Viļakas ezerā par 61 955 eiro veidos koka laipnu un pontonu tiltu

Rīga, 10.jūl., LETA. Viļakas novada pašvaldība plāno nodrošināt piekļuvi Viļakas ezera salai, uzstādot koka laipu un pontonu tiltu, tam tērējot 61 955 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Viļakas ezera krasts ir grūti pieejams, aizaudzis ar krūmiem un dažādos laikapstākļos ezerā ir mainīgs ūdens līmenis. Pie krasta plānots uzstādīta koka pastaigu taka aptuveni 350 metru garumā, bet pār Viļakas ezeru – pontonu tilts aptuveni 140 metru garumā. Koka laipa un pontonu tilts turpmāk savienos krastmalu ar salu vēsturiskā tilta vietā.

Projekta kopējās izmaksas ir 61 955 eiro, tai skaitā Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzekļi 27 000 eiro.

Saskaņā ar iepirkumu darbus veiks SIA "Pontoni.lv", kas izvēlēta sešu pretendentu konkurencē.

"Firmas.lv" dati liecina, ka Rīgā reģistrētā uzņēmuma "Pontoni.lv" apgrozījums pērn bijis 180 090 eiro, bet zaudējumi sasnieguši 17 618 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ir Mārtiņš Ošs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)