Banner 980x90

Viļakas novadā daudzdzīvokļu māju un teritoriju labiekārtošanas konkursam atvēl 4000 eiro

Rīga, 13.jūn., LETA. Viļakas novada pašvaldība rīko konkursu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju īpašniekiem un apsaimniekotājiem, labiekārtošanas projektiem paredzot 4000 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir sekmēt un veicināt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas telpu, ārējo norobežojošo konstrukciju remontu un piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanu novada teritorijā, atbalstot daudzdzīvokļu dzīvojamo māju apsaimniekotāju idejas un aktivitātes.

Konkursā var piedalīties daudzdzīvokļu dzīvojamo māju īpašnieki un apsaimniekotāji.

Projektu pieteikumi līdz 20.jūnijam iesniedzami personīgi Viļakas novada domes Finanšu un grāmatvedības nodaļā.

Projekti ir jāīsteno no 1.jūlija līdz 31.oktobrim. Konkursa projektu realizācijai paredzētais kopējais finansējums no pašvaldības budžeta ir 4000 eiro, bet vienam projektam atbalsta summa nepārsniedz 1500 eiro. Projekta iesniedzējs nodrošina pašu finansējumu, kas ir ne mazāks kā atbalsta finansējums no pašvaldības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)