Banner 980x90

Viļakas novada volejbolisti viesojas Pitalovā

Piektdien, 8.maijā, Viļakas novada domes delegācija- Viļakas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Leonids Cvetkovs, Viļakas novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas direktora vietniece izglītības jomā Inese Petrova, volejbola treneri Ervīns Veļķers un Līga Careva kopā ar četrām volejbola komandām devās braucienā uz Krievijas Federācijas Pitalovas rajona ciematu "Beloruskij".

Kā informē sporta skolas direktora vietniece Inese Petrova, Viļakas novadu pārstāvēja divas jauniešu komandas (Viļakas un Rekavas sporta skolas izglītojamie), viena sieviešu un veterānu komanda.

Klātesošie līdzjutēji varēja baudīt spraigas, interesantas, pamācošas spēles, kuru rezultātā mūsu komandas guva pārliecinošu uzvaru un katra komanda tika apbalvota ar diplomiem, vimpeļiem un medaļām. Par sasniegumiem sacensībās Viļakas novads saņēma Starptautisko uzvarētāju kausu.

Pateicībā par uzaicinājumu Pitalovas administrācijai un komandām tika pasniegti lieli kliņģeri un suvenīri ar Viļakas novada simboliku.

Pēc spēlēm jaunieši tika aicināti gida pavadībā apskatīt pilsētu un muzejus.

Vakara gaitā pie kopīgām vakariņām tika pārrunāta spēles norises gaita, gūtās atziņas un iespaidi.

Svarīgi, ka gan spēlētāji, gan administrācija piekrīt, ka veiksmīgi iesāktā sadarbība noteikti ir jāturpina un nākamais turnīrs notiks jau pie mums Viļakas novadā.

Gan spēlētāji, gan līdzjutēji pavadīja jauku un saturīgu dienu, pēc kuras emocijas virmo vēl šodien.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)