Banner 980x90

Viļakas novadniece saņem "100 darbi Latvijai" balvu – ceļojumu uz Stokholmu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ziemeļlatgales uzņēmēju dienās Viļakā 9.jūlijā viesojās ZAAO vides iniciatīvas "100 darbi Latvijai" vēstneši, kuri informēja par 100 labajiem vides darbiem Latvijai un piedāvāja asināt prātu vides jautājumos.

Kā pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informē "100 darbi Latvijai" koordinatore Līga Ivanova, Zinošākie balvā saņēma īpašu, numurētu sēklu paciņu, kas nedēļas laikā bija jāpiereģistrē iniciatīvas mājas lapā "www.100darbilatvijai.lv," lai piedalītos izlozē par Tallink jūras ceļojumu uz Stokholmu četrām personām. Izlozē uzvarēja viļakiete Samanta Kromule. Balvu laimīgajai uzvarētājai pasniedza Viļakas novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs, kopā ar ZAAO vēlot brīnišķīgu ceļojumu un aicinot pievienoties vides darbu veicēju pulkam.

Kopumā šovasar "100 darbi Latvijai" vēstneši apmeklēs 9 Vidzemes un Latgales puses pilsētu svētkos, un Tallink ceļojums 4 personām tiks izlozēts pēc katriem svētkiem.

Vēl vēstnešus varēs sastapt:
* Vecpiebalgā – 30.jūlijā (Saiešana slātaviešu garā  "Vecpiebalga atver durvis");
* Valmierā – 12. un 13.augustā (Valmieras pilsētas svētki);
* Apē – 27.augustā (Apes pilsētas svētki).

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)