Banner 980x90

Viļakas "Namiņš" svinēs 70 gadu jubileju

Viļakas novada pirmsskolas izglītības iestāde "Namiņš" svinēs 70 gadu jubileju, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Viļakas novada pašvaldībā.

Savā 70 gadu jubilejas gadā visus lielākos pasākumus izglītības iestāde veltīs šim zīmīgajam skaitlim.

Ceturtdien, 3.martā, plkst.10.00, notiks vecvecāku pasākums, kur kopā cienāsies ar piparmētru tēju un garšīgu kliņģeri, pasākumā aicina piedalīties vecvecākus un visus, kas ir piederīgi vecvecāku statusam un pirmsskolas iestādei.

7.aprīlī kultūras namā, plkst.10.00 gaidāma Teātra diena. Šajā dienā varēs vērot novada pirmsskolas iestāžu un sākumskolas bērnu teātra izrādes. Pēc pasākuma - kopīgas rotaļas un izklaides.

21.aprīlī pirmsskolas iestādes teritorijā notiks Sporta diena, kur aicināti piedalīties vecāki un visi, kas vēlas sportot.

30.aprīlī ciemos aicināti visi, kas kādreiz strādāja Viļakas bērnudārzā, kā arī atbalstītāji. Plkst.14.00 notiks ekskursija pa bērnudārzu, savukārt plkst.16.00 notiks pasākums kultūras namā (apsveikumi, koncerts, sapņu lidināšana debesīs un ballīte).

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)