Banner 980x90

Viļakas Valsts ģimnāzijā aizvadīts telpu futbola turnīrs starp klasēm

Autors: Līdzjutēja - skolotāja I.Lindenberga

Jau vairākus gadus Viļakas Valsts ģimnāzijā tradicionāli notiek telpu futbola turnīrs starp klasēm. Šogad sešas kaujinieciski noskaņotas komandas pulcējās sporta zālē, kur izlozēja savas grupas un pretinieku komandas.

Ar katru gadu aktivizējas līdzjutēji, kas uzturēja sportisku noskaņojumu ar kliedzieniem un aplausiem. Jāatzīst, ka varonīgi cīnījās 7.klases komanda, 8.un 10.klašu komandās braši pretsparu rādīja meitenes.

Trešo vietu šogad izpelnījās 11.klases komanda. Bet sīva un interesanta cīņa izvērsās 9.un 12.d klašu vidū. Tikai pēdējās pāris minūtēs uzvaru guva 12.d klase.

Gandarījums ikvienam dalībniekam ir par pozitīvām emocijām, draudzīgu noskaņojumu un savstarpēju sadarbību. Noslēdzot turnīru, izskanēja aicinājums pēc gada atkal vienoties draudzīgā spēlē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)