Banner 980x90

Aizvadīts 2016.gada Viļakas novada atklātais pludmales volejbola čempionāts

Foto: vilaka.lv
Foto: vilaka.lv
2016.gada pludmales volejbola čempionāts Viļakā notika piecās vecuma grupās. Komandas spēlēja šādās vecuma grupās: 1. gr. (2000. g. un jaunāki); 2. gr. (1999. g. – 1977. g.); 3. gr. (1976. g. un vecāki).

Kā informē sporta dzīves organizators Viļakā Ervīns Veļķers, spēles notika attiecīgajās vecuma grupās starp vīriešu un sieviešu komandām.

Jāpiebilst, ka 1. gr. jauniešiem visos posmos bija tikai viena komanda, kas automātiski nodrošināja pirmo vietu. Komandā spēlēja Edijs un Ernests Krakopi.

2. gr. vīriešiem kopā visos posmos spēlēja 12 komandas, bet pirmās trīs vietas kopvērtējumā izcīnīja šīs komandas: 1. vieta - komanda "Baļtinova" (Arvils Keišs; Zigmārs Keišs); 2. vieta - kom. "Rekava" (Raimonds Kuropatkins; Kristers Slišāns); 3. vieta - kom. "Krakopi" (Edijs Krakops; Ernests Krakops). Brāļi Krakopi spēlēja vecākā grupā un parādīja atzīstamu sniegumu, kas ļāva viņiem ierindoties 3. vietā . Stabili visu čempionātu nospēlēja komanda "Baļtinova", kas jau pirms pēdējā posma bija nodrošinājusi 1. vietu. Pēdējais posms viņiem bija tikai formalitāte, jo tajā bija jāpiedalās obligāti. Vērtēšanā kopumā tika ņemti trīs posmi no četriem, bet ceturtais (pēdējais) posms bija obligāts. Komanda "Rekava" savu sniegumu uzlaboja ar katru posmu. Kaut arī pēdējā posmā (ceturtajā) viņi bija pirmie, augstāk par otro vietu kopvērtējumā viņiem pakāpties neizdevās.

1. gr. jaunietēm kopumā spēlēja četras komandas, bet kopvērtējumu un trīs posmus no četriem sasniedza tikai divas. Šinī grupā šāds vietu sadalījums: 1. vieta - kom. "Aizmigsim" (Elza Elksnīte; Ieva Klimoviča); 2. vieta - kom. "Baltinava" (Laura Skangale; Krista Circene).

2. gr. sievietēm spēlēja 5 komandas. Līdz pat pēdējam posmam notika sīva cīņa par vietu sadalījumu. Komandas ierindojās: 1. vieta - kom. "Pica" (Ieva Jurjāne; Kristiāna Zakarīte); 2. vieta - kom. "Piles" (Elīna Zujāne; Sintija Zakarīte); 3. vieta - kom. "Žīgurieši" (Elvīra Nāgele; Linda Makarova). Kā jau iepriekš minēju, par vietu sadalījumu notika spraiga cīņa. Komandai "Rekava" (Elīna Bukša; Nikola Pužule) kopvērtējumā pietrūka tikai viena punkta, lai būtu izcīnīta 3. vieta.

3. gr. vīriešiem (veterāniem) arī cīņa par 1. vietu bija saspringta līdz pēdējai spēlei (setam). Kopumā šinī grupā piedalījās četras komandas. Vietu sadalījums: 1. vieta - kom. "J3" (J kubā) (Jānis Gruševs; Juris Vilkaste; Juris Ločmelis); 2. vieta - kom. "RAGU" (Raimonds Šaicāns; Uldis Augustāns); 3. vieta - kom. "Viļaka" (Andris Roginskis; Iļja Miņins).

Komanda "J kubā" varēja spēlēt jau trijatā, jo spēlētāji bija sasnieguši attiecīgo vecumu, kas deva nelielu priekšrocību laukumā.

Sīva cīņa laukumā notika starp komandām "J kubā" un "Ragu". Trešajā setā pietrūka tikai dažu punktu, lai kom. "Ragu" apsteigtu "J kubā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)