Banner 980x90

Balvos atklās izstādi "Gaismas laiks"

Daugavpils, 27.nov., LETA. Otrdien, 28.novembrī, plkst.15 Balvos, Balvu Novada muzejā tiks atklāta Ingas Salmiņas un Jāņa Ziemeļa izstāde "Gaismas laiks" un norisināsies radošā darbnīca, kuras gaitā taps jauns gaismas objekts, aģentūru LETA informēja muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Janīna Vīksna.

Salmiņa ir stikla māksliniece, strādā Līvānu bērnu un jauniešu centrā, kā arī vada rodošo apvienību "Perspektīva". Darbnīcā top dizaina priekšmeti, rotas un mākslas darbi. Savukārt ar koka materiāliem savā darbnīcā Riebiņu novadā strādā kokgriezējs Ziemelis.

Izstādē būs apskatāmi dažādi dizaina objekti no koksnes un stikla, ar dažādiem funkcionāliem pielietojumiem, piemēram, no koka izveidots pulkstenis. Pēc izstādes atklāšanas norisināsies radoša darbnīca kopā ar māksliniekiem, kurā tiks izveidots Balvu pilsētai veltīts gaismas objekts.

Salmiņas un Ziemeļa izstāde "Gaismas laiks" Balvu Novada muzejā būs apskatāma līdz 30.decembrim, ieeja tajā – par ziedojumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)