Banner 980x90

Balvos atklāts šķiroto atkritumu pieņemšanas laukums

Rīga, 2.okt., LETA. Balvos, Ezera ielā 3, atklāts šķiroto atkritumu pieņemšanas laukums, kurā var nodot arī bīstamos atkritumus, aģentūru LETA informēja SIA "Pilsētvides serviss".

Savākšanas laukumā bez maksas tiks pieņemti un īslaicīgi uzglabāti papīra un kartona, plastmasas, stikla atkritumi, koksne un izlietotais koka iepakojums, kā arī metāla iepakojums. Tāpat laukumā iespējams nodot bīstamos atkritumus - atstrādātas eļļas un eļļas filtrus, lampas, spuldzes, nolietotu elektroniku, baterijas un akumulatori.

Privātpersonas, kuras ir noslēgušas līgumu ar "Pilsētvides servisu" par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu, reizi gadā laukumā varēs nodot nolietotu riepu komplektu.

Šķiroto atkritumu laukums ir atvērts un pieejams apmeklētājiem vairākas stundas pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās, piektdienās un sestdienās. Lai nokļūtu laukumā un nodotu atkritumus, iedzīvotāji ir aicināti zvanīt laukuma dežurantam, kurš nokoordinēs atkritumu pieņemšanu un tālāko uzglabāšanu atbilstoši to frakcijām.

Lai palīdzētu iedzīvotājiem pilnveidot atkritumu šķirošanas praksi un veicinātu zināšanas par pareizo šķirošanas procesu, laukuma teritorijā ir pieejams uzskatāms vizuālais materiāls, kas atspoguļo, kādiem atkritumiem ir paredzēts katrs šķirošanas konteiners.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)