Banner 980x90

Balvos no degošas dzīvojamās mājas evakuēti 10 cilvēki un viens izglābts

Rīga, 14.dec., LETA. Ceturtdien Balvos no kādas degošas dzīvojamās mājas evakuēti desmit cilvēki un viens izglābts, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inta Palkavniece.

Plkst.15.15 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Brīvības ielu Balvos, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka ēka deg 200 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkam tika noteikta paaugstināta bīstamība.

Ugunsdzēsēji no degošā nama evakuēja 10 cilvēkus, bet, izmantojot izbīdāmās kāpnes, vēl viens cilvēks tika izglābts.

Ugunsgrēku pilnībā likvidēt izdevās pēc četrām stundām - plkst.19.10.

Kā ziņots, aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā dzēsti deviņi ugunsgrēki - pieci novados, divi Rīgā, bet vēl divi citās pilsētās.

Kopš gada sākuma Latvijā reģistrēts 8871 ugunsgrēks, tajos cietuši 278, bet gājuši bojā 72 cilvēki, tostarp trīs nepilngadīgie, liecina VUGD apkopotie dati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)