Banner 980x90

Balvos norisināsies "Mākslas dienu 2018" pasākumi

Daugavpils, 13.apr., LETA. Nākamnedēļ visas nedēļas garumā Balvos norisināsies "Mākslas dienu 2018" pasākumi, aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldībā.

Mākslas dienu atklāšana paredzēta otrdien, 17.aprīlī, plkst.17 Balvu Sakrālās kultūras centrā ar Balvu Mākslas skolas audzēkņu radošo darbu izstādes "Uzziedi Krāsās!" atklāšanu. Izstāde būs apskatāma līdz 30.jūnijam.

21.aprīlī no plkst.12 līdz 15 Mākslas dienu radošās aktivitātes "Balvi skan krāsās!" norisināsies pie Balvu Mākslas skolas, kur mākslas mīļotājus sagaidīs Mākslinieks un Mūza. Pasākuma gaitā būs iespēja smelties iedvesmu tālākai radošai darbībai noskatoties nelielu koncertu, kurā uzstāsies Viktorijas Kokorevičas talantīgie solisti, Ditas Niperes dejotājas un tiks demonstrēti Aigas Jansones vadībā tapušie tērpi.

Pēc koncerta pie Mākslas skolas, pie Balvu Centrālās bibliotēkas, kā arī Balvu pilsētas skvērā bērniem tiks piedāvātas iespējas dažādām radošām izpausmēm. Būs iespēja zīmēt uz asfalta ar krītiņiem, veidot dažādus dekoratīvus ziedus, iemēģināt roku gleznošanā uz auduma ar krāsām, darboties hennas zīmējumu darbnīcā, gatavot lellītes, veidot no māla, kā arī redzēt, kā tiek virpots pods ar keramikas virpu.

Visas nedēļas garumā Balvu Mākslas skolas audzēkņi darbosies radošajās darbnīcās, gatavojot lielformāta puzles un vides objektus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)