Banner 980x90

Balvu pilsētas uzņēmumos notiks Atvērto durvju diena

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 8.jūlijā no plkst.13.00 līdz plkst.17.10 Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs sadarbībā ar uzņēmumiem rīko Atvērto durvju dienu Balvu pilsētas uzņēmumos ar mērķi dot iespēju ikvienam pilsētas iedzīvotājam un viesim iepazīties ar uzņēmumu darbību un to piedāvātajiem pakalpojumiem un produktiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informē Balvu novada Tūrisma informācijas centrs, apmeklētāko pasākuma laikā varēs piedalīties arī apbalvošanā-loterijā.

Lai piedalītos Atvērto durvju dienas apmeklētāju apbalvošanā-loterijā, katram dalībniekam jāizpilda nosacījumi:

* no mājaslapas "ww.zlbc.lv" jāizdrukā karte, kur norādīti visi uzņēmumi, kuri piedalās Atvērto durvju dienā. Karti var saņemt arī Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā (Vidzemes ielā 2b), Balvu novada Tūrisma informācijas centrā (Brīvības iela 46);
* jāapmeklē vismaz septiņi uzņēmumi un kartē jābūt attiecīgajam uzņēmuma zīmogam un/vai uzņēmuma pārstāvja parakstam;
* jānorāda vārds, uzvārds un telefona numurs;
* aizpildīta karte 8.jūlijā līdz plkst.18.00 jānogādā Balvu Novada muzejā (Brīvības iela 46).

Loterijā piedalās tikai tās dalībieku kartes, kuras ir pareizi aizpildītas un atbilst visiem nosacījumiem.

Apbalvošanu - loteriju organizē, vada un dalībniekus apbalvo Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs.

Apbalvošana notiks sestdien, 9.jūlijā plkst.10.00 Balvu pilsētas parkā.

Loterijā izlozēs un apbalvos septiņus Atvērto durvju dienas Balvu pilsētas uzņēmumos apmeklētājus, kas balvās iegūs dāvanu kartes un naudas balvu. Balvu pilsētas uzņēmumos notiks Atvērto durvju diena

Ja balvas ieguvējs loterijas laikā neatradīsies parkā, lai varētu saņemt balvu, organizatori ar uzvarētāju sazināsies pa apmeklētāja kartē norādīto tālruņa numuru un vienosies par balvas saņemšanu citā laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)