Banner 980x90

Dalder.lv reklāma un sludinājumi Balvos

Vieta tikpat kā otrā Latvijas galā. Bieži vien dzirdam tās nosaukumu, tomēr trūkst informācijas par to, kas tad īsti tur notiek. Kāds varbūt pamatskolas laikos bijis ekskursijā un apskatījis kādu no tūrisma punktiem, vēl kādam tur dzīvo attāli radi, kurus tā arī nav iznācis apciemot, bet kāds vienkārši dzirdējis par šo vietu un zina, ka to būtu vērts apmeklēt, bet atbildes "kāpēc" tā arī nav. 

Šī maģiskā vieta ir Balvi. Vieta, no kuras nāk tik daudz talantīgu cilvēku un tik daudz daudzsološu, gaišu prātu. Būs grūti atrast kādu kolektīvu, kurš netiek pārstāvēts no balvinieku puses. Un ne par velti. Cilvēki no šejienes ne vien aizbrauc un pierāda sevi citās Latvijas daļās un pasaulē, bet arī pašus Balvus paceļ jaunā līmenī, radot tur biznesus, jaunas idejas un mākslas darbus, kas sasniedz sirdis ne vien Latvijā, bet arī pasaulē. 

Balvi – vieta uzņēmējiem un personīgajai izaugsmei
Reklāma Balvos nav skopa ar jau aizgājušiem pasākumiem, kā arī tādiem, kas vēl tikai tuvojās. Atbalsts tiek sniegs ne tikai lieliem uzņēmumiem, bet arī mājražotājiem, kas veido darinājumus vai produktus pēc pasūtījuma, kā arī palīdz jauniešiem gan ar finansiālu atbalstu, gan sniedz padomus un morālo atbalstu uzņēmuma radīšanā. Tiek rīkoti semināri mājražotājiem, kuros tiek stāstīts par iespējām veidot sadarbību un atrast jaunas kopdarbības iespējas. Tā ir ne vien lieliska iespēja atrast jaunus partnerus, bet arī apskatīt savu novadu, jo tiek veidota programma, kas sevī ietver arī dažādu uzņēmumu apmeklēšanu un pieredzes smelšanos. Daudziem tā var kļūt par labu iedvesmu jauna produkta radīšanā. 

Mājražotāji ir viens no visplašāk pārstāvētajiem uzņēmumu veidiem Balvos. Šeit tiek radīti izcili rakstaini adījumi, darbojas vairākas maizes ceptuves, kā arī atrodams izcils Latgales kvass. Rekovas dzirnavas ir viena no vietām, kas sadarbojas ar vairākiem mazajiem uzņēmējiem un sniedz tiem iespēju attīstīties. Tāpat izcils atbalsts ir arī projekts "Laukiem būt", kas iesaista vietējos jauniešus dažādās ar lauksaimiecības uzņēmējdarbību saistītās aktivitātēs. Bieži vien tieši jaunieši ir tie, kas cenšas atkāpties no savām saknēm un pamest savas mājas, lai atrastu kādu citu darbu, tomēr, jāatceras, ka vietējie novadi visbiežāk atbalstu sniedz tieši tiem, kas apkopj vietējās zemes un rada jaunas darba vietas. 

Dalder.lv sludinājumi Balvos sniegs visu nepieciešamā informācija jaunajiem un jau esošajiem uzņēmējiem. 

Tūrisms ne tikai skaistāko vietu apmeklēšanai, bet arī kultūras izklaidēm
Ja vēl neesi atradis šī gada kultūras pasākumu, tad dodies uz Dalder.lv Balvu sludinājumu dēli un atrodi amatierteātra izrāžu sarakstu. Neticēsi, bet tur ir ne vien talantīgi aktieri, bet arī programma, kas liks no sirds izsmieties un kādreiz arī paraudāt. Cilvēku patiesums un sirsnība, kas ir viena no lielākajām vērtībām šajā novadā, noteikti nevienu neatstās vienaldzīgu. 

Arī mākslas baudītājiem atradīsies kumosiņš dvēselei, jo muzejā regulāri tiek mainītas ekspozīcijas, kas katrreiz ļaus iemīlēt šo vietu no jauna un atrast kādu mākslas darbu, kas paliks atmiņā un sirdī līdz sirmam vecumam. Šobrīd apskatāma izstāde "Daba te un tur", kuras autore ir Olga Reče. Sportiskajiem patiks Disku golfs. Jau kādu laiku Balvos darbojas disku golfa laukums, kuru iemīļojuši balvenieši. Tiem, kas spēli nekad nav redzējuši, tā varētu šķist visai sarežģīta, bet, kamēr vien zemi neklāj sniegs, ir vērts doties un notestēt savus spēkus. Arī inventārs pieejams turpat uz vietas, lai visiem būtu iespēja baudīt šo vienreizējo spēli. 

Ja vēl neesi atradis savu miera ostu, dodies uz Balviem, tur Tevi sagaidīs laipni vietējie iedzīvotāji un dažādas mākslinieciskas un sportiskas izklaides. Tāpat varēsi baudīt gardumus un, iespējams, jau tuvākajā laikā kļūsi par vietējo gardumu ekspertu, jo mājražotāji tiešām piedāvā plašāko klāstu ar dažādām garšām un ēdienu veidiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)