Banner 980x90

Mandātu noliek Rugāju novada domes deputāts Eduards Stalidzāns

Rīga, 4.apr., LETA. No deputāta mandāta atteicies Rugāju novadā visvairāk atbalstītā saraksta deputāts Eduards Stalidzāns, aģentūra LETA uzzināja domē.

Deputāts 2017.gada vēlēšanās ievēlēts no domes priekšsēdētājas Sandras Kapteines saraksta "Vienoti novadam", kas domē ieguvis piecas no kopumā deviņām vietām.

Taču martā Stalidzāns lūdzis domi lemt par deputāta pilnvaru izbeigšanos pirms termiņa, balstoties uz viņa iesniegumu. Kolēģa lūgumu deputāti atbalstīja vienbalsīgi.

Stalidzāns, kurš iepriekš vadīja Eglaines pamatskolu, izslēgts arī no pašvaldības Pastāvīgās iepirkumu komisijas.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka mandātu nolikušā deputāta vietu domē varētu aizņemt Rugāju novada vidusskolas skolotājs Jānis Ikstens.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)