Banner 980x90

Mandātu noliek vienīgā saraksta "Baltinava - laikam līdzi" Baltinavas novada deputāte

Jelgava, 14.sept., LETA. Mandātu nolikusi Baltinavas novada domes deputāte Janīna Keiša, kura vienīgā pārstāvēja saraktu "Baltinava - laikam līdzi", noskaidroja aģentūra LETA.

Dome deputātes pilnvaras pirms termiņa izbeigusi, pamatojoties uz pašas Keišas iesniegumu.

Keiša pašvaldību vēlēšanās startēja no saraksta "Baltinava - laikam līdzi", kas domē ieguva vienu deputāta mandātu. Par deputāti viņa kļuva, no mandāta atsakoties Aigaram Keišam un Rolandam Keišam.

Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka nākamā sarakstā, kas var pretendēt uz deputāta vietu, ir Baltinavas Kristīgās internātpamatskolas skolotāja Marija Skaba. Arī Keiša šajā iestādē strādā par pedagogu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)