Banner 980x90

Par 20 423 eiro atjaunota Viļakas Valsts ģimnāzijas sporta zāle

Rīga, 25.sept., LETA. Ieguldot 20 423 eiro, īstenota daļa projekta "Modernizēt mācību vidi Viļakas Valsts ģimnāzijā", atjaunojot izglītības iestādes sporta zāli, aģentūra LETA uzzināja Viļakas novada pašvaldībā.

Ģimnāzijas sporta zālē ir veikta zāles grīdas slīpēšana, grīdu špaktelēšana, slīpēšana un lakošana, veikta arī zāles durvju tīrīšana, špaktelēšana, slīpēšana, gruntēšana un krāsošana, kā arī nomontēti vecie griesti un piekārti jauni griestu paneļi.

Kopējās atjaunošanas izmaksas ir 20 423 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Darbus veica iepirkuma procedūrā uzvarējusī SIA "Ozolmājas".

Jau vēstīts, ka, īstenojot Eiropas Reģionālā Attīstības Fonda (ERAF) atbalstītu projektu, Viļakas Valsts ģimnāzijā tiks modernizēta mācību vide. Projekta "Modernizēt mācību vidi Viļakas Valsts ģimnāzijā" gaitā mācību iestādē paredzēts atjaunot inženiertīklus - ventilācijas, apkures, ūdensvada un kanalizācijas sistēmu -, mācību telpas un ēkas fasādi, nomainīt jumtu, kā arī iegādātas mēbeles mācību kabinetiem un informācijas tehnoloģijas mācību procesa nodrošināšanai un reģionālā metodiskā centra darbībai.

Projekta kopējās izmaksas ir 1 025 266 eiro, no kuriem 300 000 eiro - ERAF finansējums un 15 882 eiro - valsts budžeta dotācija. Pārējās projekta izmaksas sedz pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)