Banner 980x90

Pasargā telpu no saules un karstuma ar aizsargžalūzijām

Tā kā tuvojas pavasaris un vasarā, kad saule mūsu logos iespīdēs arvien biežāk un intensīvāk, ir īstais brīdis padomāt, kā telpās saglabāt patīkamu mikroklimatu un izvairīties no telpu uzkaršanas un saules staru spīdēšanas uz TV, datora vai citiem ekrāniem, traucējot darbu un atpūtu. Aizsargžalūzijas ir viens no veidiem, kā efektīvi to panākt jebkurai ēkai, kurai ir logi un citas stiklotas konstrukcijas. 

Aizsargžalūzijas tiek stiprinātas pie ēkas fasādes, kur tās var sniegt daudz efektīvāku risinājumu nekā iekštelpu žalūzijas. Aizsargžalūzijas ir ekonomisks un ilggadīgs risinājums, kas sniedz telpu atvēsināšanu bez kondicioniera. Vienu reizi uzstādot šādas aizsargžalūzijas, tās uzticami kalpos daudzus gadus, kā arī nevajadzēs ieguldīt naudu to apkopē, kā tas ir ar kondicionieri, kas vēl arī patērē elektrību.

Ieguvumi, ko sniegs aizsargžalūzijas:
• telpas tiek atvēsinātas bez kondicioniera;
• iespēja kontrolēt saules gaismas daudzumu telpā;
• saules radītais karstums tiek paturēts ēkas ārpusē;
• telpā nerodas putekļi, kas mēdz krāties uz iekšējām žalūzijām;
• ziemā iespējams samazināt siltuma zudumus caur logiem;
• samazinās ēkas ekspluatācijas izmaksas;
• tiek nodrošināts lielāks privātums.

Aizsargžalūzijas kā unikāls akcents fasādei
Aizsargžalūzijām ir ne tikai praktiska nozīme, bet tas ir arī moderns un neatkārtojams akcents, kas iederēsies jebkura stila fasādē. Katrai ēkas iespējams izgatavot piemērotas žalūzijas, kas atbildīs nepieciešamajiem izmēriem un arī ēkas kopējai arhitektūrai.

Pieejamas dažāda veida aizsargžalūzijas – fiksētas, grozāmas, rullo un Venēcijas tipa žalūzijas. Katrs varēs atrast savam īpašumam piemērotāko risinājumu, kā iegūt ēnojumu un patīkamu mikroklimatu telpās. 

Ērta lietošana un dažādi vadības veidi
Varētu šķist, ka fakts, ka aizsargžalūzijas atrodas pie ēkas fasādes, apgrūtina to lietošanu un vadību. Tomēr tā nemaz nav. Aizsargžalūzijas iespējams regulēt vairākos veidos, izvēloties un uzstādot tādu vadības veidu, kāds tieši jums ir visērtākais. Aizsargžalūzijas var regulēt ar roku (ar kurbuļa palīdzību), ar sienas pogu un ar tālvadības pulti. 

Kā arī pati jaunākā un modernākā metode ir automatizētā aizsargžalūziju vadība jeb "gudrā māja". Ko tas nozīmē? To, ka aizsargžalūzijas pašas regulē savu leņķi, vadoties pēc meteoroloģiskās stacijas datiem. Tāda veidā telpās tiek nodrošināts vēlamais mikroklimats arī tad, kad neesat mājā vai birojā. Šajā gadījumā aizsargžalūzijas ir arī kontrolējamas ar viedtelefona, planšetes vai datora palīdzību.

Kur pasūtīt aizsargžalūzijas
Kvalitatīvas un modernas aizsargžalūzijas savam īpašumam varat pasūtīt uzņēmumā "RIPO Baltic", kas ražo ne tikai aizsargžalūzijas, bet arī citas preces īpašuma un tā teritorija labiekārtošanai. "RIPO Baltic" klāstā ir gan regulējamas, gan neregulējamas aizsargžalūzijas ar metāliskām lamelēm, Venēcijas žalūzijas, ārējās RULLO žalūzijas no auduma, arī marķīzes un pergolas.

Vairāk par aizsargžalūzijām, to veidiem, parametriem un cenām varat uzzināt "RIPO Baltic" mājaslapā: https://ripo-baltic.com/arejas-zaluzijas-3. Turpat arī iespējams veikt pasūtījumu un iegādāties aizsargžalūzijas savam īpašumam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)