Banner 980x90

Pilnvaras uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku nolikusi Viļakas novada domniece Prava

Rīga, 16.jūl., LETA. Deputāta pilnvaras uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku nolikusi Viļakas novada domniece Inese Prava ("Vienoti Latvijai"), liecina novada domes lēmums.

Pravas deputāta pilnvaras izbeigtas līdz 2020.gada 25.aprīlim, ņemot vērā Republikas pilsētas domes un novada domes deputāta statusa likums. Tajā noteikts, ka domes deputātam uz grūtniecības, dzemdību un bērna kopšanas atvaļinājuma laiku, kā arī uz atvaļinājuma bērna tēvam, adoptētājam vai citai personai, kura faktiski kopj bērnu, laiku ir tiesības nolikt deputāta pilnvaras.

Pravas vietu domē uz laiku ieņēmis SIA "Žīguru mežrupniecības sabiedrība" valdes loceklis Pēteris Kuzmans, kurš 2017.gada pašvaldību vēlēšanās partijas "Vienoti Latvija" sarakstā Viļakas novadā bijis nākamais populārākais kandidāts.

Viļakas novada domē darbojas 15 deputāti, astoņi no tiem pārstāv Latgales partiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)