Banner 980x90

"Pīlādzītī" norisinājās Olimpiskā diena

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdiena, 23.septembris, Balvu pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņiem paliks atmiņā kā Olimpiskā sporta diena, jo ciemos bija ieradušies trīs Balvu valsts ģimnāzijas 10.b un 11.c klases sportisti ; Artis Duļbinskis, Aiva Niedra, ( bijusī PII "Pīlādzītis" audzēkne), Agnese Kaša un Aivis Krastiņš ( Rīgas 49.vidusskolas 11.klases audzēknis) , kuri guvuši daudz uzvaru Latvijas un citu valstu čempionātos dažādos vieglatlētikas veidos (sprinta skriešanā, šķēpa mešanā, tāllekšanā, lodes grūšanā un citos).

Jaunie sportisti kopā ar "Pīlādzīša" audzēkņiem kopā iesildījās, izpildot vispārattīstošos vingrojumus. Tad visi devās uz Dabas klasi, kur notika tuvāka iepazīšanās ar katru no viņiem. Uz galda tika izliktas iegūtās medaļas, kausi.

Čempioni stāstīja katrs par sevi. Aiva Niedra pat nodemonstrēja šķēpa mešanu, pie kura vēlējās pieskarties ikviens no vērotājiem. Bērni uzdeva jautājumus; kāda sportistiem ir diēta, ko viņi ēd, cik bieži trenējas un kur notiek treniņi. Kā vissiltāko no zemēm sportisti nosauca Spāniju. Pēc preses konferences notika grupu stafetes un sacensības, kur katrs varēja nodemonstrēt savu veiklību, ātrumu dažādās aktivitātēs. Veiksmīgākie un mazāk veiksmīgākie saņēma no sportistiem arī balvas, ko bija sarūpējusi iestādes vadība.

Turpinājums sekoja "Sajūtu- dabas takā", kuru izgāja visi kopā draudzīgi.

Nobeigumā ciemiņi no "Pīlādzīša" mazajiem olimpiešiem saņēma pašgatavotas medaļas un arī nelielas dāvaniņas. Par atmiņu no šī jaukā pasākuma paliks kopīgā foto bilde ar smaidīgajiem, laimīgajiem dalībniekiem.

Mazie olimpieši vēlēja jaunajiem sportistiem daudz jaunu uzvaru un medaļu arī turpmāk.

Balvu PII "Pīlādzītis" vad.v.i.j.I.Ločmele

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)