Banner 980x90

Rēzeknē tiesās jaunu sievieti par slepkavību

Rīga, 1.aug., LETA. Prokuratūra nodevusi Rēzeknes tiesai krimināllietu, kurā jauna sieviete apsūdzēta par slepkavību, aģentūru LETA informēja prokuratūras preses sekretāre Laura Majevska.

Balvu rajona prokuratūras prokurore tiesai nodevusi krimināllietu, kurā pie kriminālatbildības saukti vienas ģimenes locekļi. Divi brāļi apsūdzēti par personas nelikumīgu brīvības atņemšanu cietušā dzīvībai un veselībai bīstamā veidā, savukārt māsa apsūdzēta arī par slepkavību pastiprinošos apstākļos.

Februārī Balvu novada Bērzkalnes pagastā visi trīs aiz personiskas nepatikas pret savu paziņu, kopīgi lietojot alkoholu, sāka viņu sist, sasēja rokas un kājas, izveda viņu no mājas un noguldīja uz ledusskapja durvīm.

Pēc tam viņi vīrieti aizvilka līdz netālu esošajam mežam, kurs turpināja sist. Pēc kāda laika jaunā sieviete paņēma cirvi un sita cietušajam pa galvu un ķermeni. Rezultātā viņa noslepkavoja vīrieti.

Sievietei draud mūža ieslodzījums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)