Banner 980x90

Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centra direktora amatam pieteikušies desmit pretendenti

Daugavpils, 28.nov., LETA. Balvu novada domes izsludinātajam atklātajam konkursam uz pašvaldības aģentūras "Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centrs" direktora amatu pieteikušies desmit pretendenti, aģentūru LETA noskaidroja Balvu novada pašvaldībā.

Šodien, izvērtējot iesniegtos dokumentus, konkursa komisija nolēmusi četrus pretendentus aicināt uz nākamo atlases kārtu.

Pretendentiem jābūt akadēmiskajai izglītībai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai, vismaz trīs gadu vadoša darba pieredzei, atbilstošām valsts valodas zināšanām, krievu un angļu valodas zināšanām profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā, iemaņām lietvedībā, ar labām datorprasmēm, augstu saskarsmes kultūru un transportlīdzekļa vadītāja apliecību, vēlama pieredze ES fondu finanšu piesaistē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)