Banner 980x90

7.jūlija negaisā Viļakā krituši 84 koki

Rīga, 13.jūl., LETA. Sestdien, 7.jūlijā, pāri Viļakas pilsētai gāja pērkona negaiss, kas šaurā joslā izraisīja vētras stipruma vēju un ievērojamus postījumus, liecina Viļakas novada domes apkopotā informācija.

Domes tehniskās nodaļas speciālisti saskaitījuši 84 vēja nolauztus vai ar saknēm izgāztus kokus. Daudz koku gājis bojā vēsturiskajos objektos - Vecajā muižas dārzā, teritorijā aiz muižas akmens žoga, četrrindu alejā Jaunatnes un Parka ielā, kā arī katoļu baznīcas teritorijā.

Šonedēļ pilsētā turpinājās nolauzto un izgāzto koku novākšana, iesaistot visus tehniskās nodaļas darbiniekus.

7.jūlijā pērkona negaiss skāra Latvijas galējos austrumus - Krievijas pierobežu. Šim reģionam tuvākās meteoroloģisko novērojumu stacijas atrodas Alūksnē un Rēzeknē, kur vēja ātrums brāzmās nepārsniedza 14 metru sekundē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)