Banner 980x90

Ar sporta sacensībām sāksies Balvu novada svētki

Rīga, 2.jūl., LETA. 19.jūlijā plkst.17 ar strītbola un minifutbola turnīru "Balvi Open Street" laukumā pie Balvu Valsts ģimnāzijas sāksies Balvu novada svētki "Ir labi būt lielai saimei", aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Iluta Mežule.

Sportiskajās aktivitātēs aicināti piedalīties bērni, jaunieši un pieaugušie.

Bet plkst.20 pilsētas estrādi ieskandinās deju mūzikas parāde "Vasaras Assorti", kurā piedalīsies Ēriks Gruzniņš, māsas Legzdiņas, grupas "Rolise", "Vidroks", "Starpbrīdis", "Vilx", Ainars Bumbieris, Bermudu Divstūris.

Savukārt 20.jūlijs sāksies ar festivāla "Latgales ērģeļu dienas 2019" topošo ērģelnieku koncertu Balvu evaņģēliski luteriskajā baznīcā plkst.11, kur piedalīsies Latgales reģiona topošie ērģelnieki un Balvu Mūzikas skolas audzēkņi. Pirms tam, plkst.9, būs arī svētku dievkalpojums. Ar video projekcijas palīdzību klausītāji varēs vērot mākslinieku priekšnesumu tuvplānā, redzēt emocijas un izpildījuma tehniskās nianses. Tāpat interesenti pēc koncerta ir aicināti tuvāk iepazīties ar konkrēto ērģeļu uzbūvi un darbības principiem, kā arī mākslinieku pavadībā pamuzicēt paši.

Plkst.12 būs Bērnības svētki Balvu novada piecgadīgajiem bērniem kopā ar pasaku tēliem no "Pārsteigumu karuseļa" Balvu estrādē.

Bet Dzirnavu ielas pludmalē šajā laikā tiks dots starts Latvijas un Baltijas čempionātam ūdens motocikliem. Pasākumā piedalīsies vairāk nekā 50 dalībnieki.

Plkst.15 sāks dižoties pagasti, aicinot iegriezties viņu sētās pasākumā "Dižens mans pagalmiņš", kur varēs vērot gan pagastu uzstāšanos, gan iegādāties vietējo zemnieku, mājražotāju un amatnieku produkciju.

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Pilsētvides serviss" plkst.16 piedāvās savu vides izglītības programmu, dodot startu "#Plogging skrējienam" gida pavadībā, kurā varēs piedalīties visi interesenti. "#Plogging" kustība palīdz attīrīt mežus, ceļmalas un citas teritorijas no atkritumiem.

Bērniem no plkst.16.30 estrādē būs iespēja darboties radošajās darbnīcās un spēlēs kopā ar viesmāksliniekiem, bet plkst.19 norisināsies svētku noslēguma koncerts "Lai satiktos!". Koncertprogrammā - Balvu novada domes Atzinības rakstu pasniegšana un brīvdabas koncerts, kurā muzicēs Andris Ērglis, Ieva Kerēvica, Agnese Rakovska, Igo, Atis Ieviņš, Ingus Pētersons un pavadošā grupa, grupas "Klaidonis" un "Alu cilvēki".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)