Banner 980x90

Balvu pārtikas tirdzniecības uzņēmumam "Senda Dz" pērn samazinājusies peļņa

Daugavpils, 21.apr., LETA. Balvu pārtikas tirdzniecības SIA "Senda Dz" pēn strādājusi ar 1 290 918 eiro apgrozījumu un 5933 eiro peļņu, liecina "firmas.lv" dati.

Ja apgrozījumu uzņēmumam ir izdevies saglabāt iepriekšējā gada līmenī, 2016.gadā tas bija 1 293 552 eiro, tad peļņa ir samazinājusies gandrīz uz pusi - 2016.gadā uzņēmuma peļņa bija 11 151 eiro. Atskaites perioda peļņu nolemts atstāt nesadalītu.

SIA "Senda Dz" pēn bija nodarbināti 55 strādājošie, kas ir par vienu vairāk nekā gadu iepriekš.

2015.gadā "Senda Dz" apgrozījums bija 1 287 411 eiro, bet peļņa - 14 897 eiro.

2017.gadā uzņēmums sniedza ēdināšanas pakalpojumus, veica mazumtirdzniecību nespecializētajos veikalos, kuros galvenokārt pārdod pārtikas preces, dzērienus vai tabaku, kā arī pārtikas produktu, dzērienu un tabakas nespecializēto vairumtirdzniecību.

Taksācijas gadā "Senda Dz" papildus darbības veidi bija telpu īre, finanšu starpniecības pakalpojumi - pircējiem bija iespēja nerēķināties sabiedrībā par komunālajiem un citiem maksas pakalpojumiem.

Sabiedrība turpina piedalīties iepirkuma procedūrās par ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu pašvaldības iestādēs. Ir vinnēts konkurss par ēdināšanu pansionātā "Balvi".

2017.gadā sabiedrība plāno turpināt savu darbību tirdzniecības un sabiedriskās ēdināšanas jomā, paplašināt klientu loku, kā arī piedāvājamo preču un pakalpojumu klāstu.

"Senda Dz" 100% kapitāldaļu turētāja ir uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Dzintra Sprudzāne.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)