Banner 980x90

Balvu pilsētas ēdināšanas uzņēmumos norisināsies akcija "Balvu garša"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ziemeļlatgales uzņēmēju dienu ietvaros no 30. jūnija līdz 2. jūlijam Balvu pilsētas ēdināšanas uzņēmumos pirmo reizi norisināsies akcija "Balvu garša". Akcijas laikā īpašus piedāvājumus saviem apmeklētājiem būs sagatavojuši sešas Balvu pilsētas kafejnīcas.

Galdā tiks celtas gardas maltītes, kuras nes īpašos Balvus raksturojošos nosaukumus un kurās ir izmantoti arī vietējie sezonālie produkti.

Akcija "Balvu garša" tiek rīkota, lai popularizētu Balvu kafejnīcu īpašo piedāvājumu. Īpaši aicināti ir vietējie balvenieši atnākt, iepazīties, baudīt un gūt prieku no pašmāju pavāru sarūpētā piedāvājuma.

Akcijā piedalās: kafejnīca "Lāča ķepās" (Tautas iela 14), picērija "Zebra" (Partizānu iela 8), kafejnīca "Velves" (Brīvības iela 46), SIA "Valdogs" vienas dienas kafejnīca Balvu muižas terasē (Brīvības iela 47), konditoreja "Saldā dzīve" (Bērzpils iela 8c), kafejnīca "Senda" (Brīvības iela 72).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)