Banner 980x90

Balvu skvērā uzstādīs trīs greizos spoguļus

Rīga, 26.nov., LETA. Balvu skvērā, lai piesaistītu bērnus aktivitātēm, tiks uzstādīti trīs greizie spoguļi, aģentūra LETA uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Līdz 28.novembrim pašvaldība izsludinājusi tirgus izpēti par spoguļu izgatavošanu un montāžu. Plānots, ka pakalpojums pašvaldībai izmaksās līdz 10 000 eiro.

Pašvaldībai nepieciešami spoguļi ar vizuāli saspiestu un horizontāli izstieptu tēlu skatiem, kā arī spogulis ar proporcionālu palielinājumu. Spoguļiem jābūt 1,4 metrus augstiem un 98 centimetrus platiem, ar baltu rāmi. Prece pašvaldībai jāpiegādā līdz gada beigām.

Balvu novada domes priekšsēdētāja vietniece Anita Petrova (NSL) aģentūrai LETA skaidroja, ka spoguļi tiek iegādāti novada bērnu izklaidei ziemas laikā. "Ziemas periodā pilsētā skvērā esošais bērnu rotaļu laukums tiek slēgts, un, lai bērnus rosinātu pavadīt vairāk laika svaigā gaisā, kā arī radot bērniem un viņu vecākiem un radiniekiem prieku pirmssvētku laikā un visā ziemas periodā, plānots pilsētas skvērā izvietot rūķu mājiņas, kur vienā no tām plānots izvietot griezos spoguļus," stāstīja domes vadības pārstāve.

Rotaļu mājiņas būs izgaismotas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)