Banner 980x90

Bezmaksas seminārs par ūdens apsaimniekošanas jautājumiem

Trešdien, 19. februārī, plkst. 11.00 Latgales vēstniecībā "Gors", Rēzeknē ACO Nordic aicina uz bezmaksas semināru projektētājus, arhitektus, būvniekus un citus interesentus, lai iepazīstinātu ar ACO produkciju, pastāstītu par realizētajiem projektiem un informētu par aktualitātēm ūdens apsaimniekošanas jomā.

Seminārā iepazīstināsim un pastāstīsim par ACO Stormbrix infiltrācijas sistēmu un tās izmantošanas piemēriem Eiropā, lietus ūdens novadīšanas kanāliem un to izvēli atkarībā no pielietojuma, naftas un tauku atdalītājiem un to atšķirībām un priekšrocībām, kā arī par ACO tendencēm 2014. gadā.

Semināra norises laiks no plkst. 11. līdz plkst. 15.00.

Dalību seminārā aicinām pieteikt līdz 17. februārim pa tālruni 29240225 vai elektroniski - rs@aco-nordic.lv.

SIA ACO Nordic ir ACO Nordic Group meitas uzņēmums, kas ir specializējies ūdens drenāžas nozarē, sniedzot visaptverošus sistēmu risinājumus, uzstādīšanas un apkopes atbalsta pakalpojumus. Uzņēmums piedāvā drošus un efektīvus risinājumus lietus ūdens, kanalizācijas ūdeņu un notekūdeņu apsaimniekošanā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)