Banner 980x90

Darba devēji atzinīgi vērtē Kučinska vēlmi sekmēt ekonomikas attīstību

Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas Kanceleja
Foto: Reinis Inkēns/ Saeimas Kanceleja

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) atzinīgi vērtē Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa izraudzītā Ministru prezidenta amata kandidāta Māra Kučinska vēlmi sekmēt ekonomikas attīstību.

LDDK prezidents Vitālijs Gavrilovs aģentūrai LETA stāstīja, ka darba devēji vēl nav formulējuši viedokli par Kučinski kā iespējamo Ministru prezidentu, taču LDDK patlaban gatavo vēstuli Kučinskim, kurā aicinās tikties.

"Kučinskim vienīgajam no visiem premjerministra amata kandidātiem būtiskākais risināmais jautājums ir ekonomikas izaugsme un arī LDDK iestājas par konkurētspējas uzlabošanu. Nākamajam premjeram ir jābūt spēcīgam līderim, viņam ir jāuzņemas komandas vadība un jānodrošina dzelžaina disciplīna," uzsvēra Gavrilovs.

Gavrilovs atturējās komentēt iespējamās izmaiņas ministru sadalījumā, norādot, ka patlaban svarīgākais uzdevums ir izveidot rīcībspējīgu valdību, kas būs profesionāla, disciplinēta un gatava sadarboties.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Valsts prezidents Raimonds Vējonis pēc trešdienas tikšanās ar iespējamo "Vienotības" premjera amata kandidātu Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju Kārli Šadurski un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) nominēto premjera amata kandidātu Māri Kučinski ir nolēmis uzticēt premjera pienākumus Kučinskim.

Prezidents atteicās sniegt skaidrojumus, kāpēc atbildīgajam amatam nominējis tieši Kučinski.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)