Banner 980x90

Izsludināts konkurss uz Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centra direktora amatu

Daugavpils, 21.nov., LETA. Balvu novada dome izsludinājusi atklātu konkursu uz pašvaldības aģentūras "Ziemeļlatgales Biznesa un tūrisma centrs" direktora amatu, aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldībā.

Pretendentiem jābūt akadēmiskajai izglītībai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai, vismaz trīs gadu vadoša darba pieredzei, atbilstošām valsts valodas zināšanām, krievu un angļu valodas zināšanām profesionālajai darbībai nepieciešamajā apjomā, iemaņām lietvedībā, ar labām datorprasmēm, augstu saskarsmes kultūru un transportlīdzekļa vadītāja apliecību, vēlama pieredze ES fondu finanšu piesaistē.

Motivēta pieteikuma vēstule, dzīves un darba gaitu apraksts (CV), izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas un citus dokumentus, kas apliecina izvirzīto prasību izpildi, kā arī paša sagatavotu aģentūras darbības koncepciju uzņēmējdarbības un tūrisma jomas attīstības veicināšanā amata pretendentiem jāiesniedz līdz 27.novembrim Balvu novada pašvaldībā personīgi, sūtot pa pastu vai elektroniski.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)