Banner 980x90

Kamermūzikas festivālā Balvos piedāvās koncertus muižā un uz ezera

Rīga, 24.jūl., LETA. 23.augustā un 24.augustā Balvu muižā un arī uz Balvu ezera norisināsies 20.Kamermūzikas festivāla pasākumi, aģentūru LETA informēja Balvu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Iluta Mežule.

Kamermūzikas festivāls tiks atklāts 24.augustā plkst.16 Balvu muižā ar pasaulē pieprasītā latviešu pianista Andreja Osokina koncertu "Andrejs Osokins latviešu un amerikāņu klaviermūzikā. Paralēles.".

Savukārt plkst.19 Kamermūzikas festivāla apmeklētājus aicinās Ilona Bagele un Samsons Izjumovs uz krievu romanču vakaru, kurā piedalīsies Svetlana Okuņa, Inga Sunepa, Mareks Auziņš, Vladimirs Kudrins, Inita Āboliņa, Ivars Kalniņš un Ilze Ozoliņa.

25.augustā plkst.16 būs Edvarda Grīga koncerts "Troļļu zemes skaņu burvis". Muzikālajā ceļojumā skatītājus aizvedīs operdziedātāja Marlēna Keine, čelliste Agate Ozoliņa un pianiste Ilze Jaunzeme.

Bet plkst.19 būs Kamermūzikas festivāla noslēguma koncerts "Balle Vīnē", kur uzstāsies "Latvian Sound Quartet" - Jana Zeļenska, Līva Plociņa-Janova, Māra Botmane un Roksana Tarvide.

Tāpat 23.augustā būs iespēja apmeklēt koncertu "Mūziku saulrietam", kad par  koncertzāli pārtaps Balvu ezers, skatuve būs plosts, sēdvietas laivas, bet stāvvietas - ezera krasti. Saulrietā Balvu ezerā muzicēs Marko Ojala un Anta Eņģele.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)