Banner 980x90

Latgalē automašīnas un autobusa sadursmē cietis gadu vecs puisītis

Foto: Pilseta24.lv
Foto: Pilseta24.lv
Ceturtdien, 29.septembrī, Latgalē apvidus automašīnas un autobusa sadursmē cietis aptuveni gadu vecs puisītis, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Ūdrīšu pagastā, ceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava-Baltkrievijas robeža 266.kilometrā, 1991.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna "Jeep Grand Cherokee" sadūrusies ar autobusu "Setra", kuru vadījis 1957.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cietis 2015.gadā dzimis puisītis, kurš sēdējis apvidus automašīnā.

Savukārt Rīgā, Baložu ielā, notikusi sadursme starp "Volkswagen Passat Vairant", kuru vadījis 1991.gadā dzimis vīrietis un motociklu "Yamaha", kuru vadījis 1999.gadā dzimis jaunietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs.

Savukārt Saldū, Aspazijas un Robežu ielas krustojumā, 1960.gadā dzimis velosipēdists nav devis ceļu pa galveno ielu braucošai automašīnai "Mazda 323", kuru vadījusi 1987.gadā dzimusi sieviete. Sadursmes rezultātā traumas guvis un slimnīcā nogādāts velosipēda vadītājs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)