Banner 980x90

Latgalē divas personas apsūdz par izspiešanu, draudot cietušajam izrēķināties ar viņa ģimeni

Rīga, 8.aug., LETA. Prokuratūra nodevusi Rēzeknes tiesai krimināllietu, kurā par izspiešanu, draudot cietušajam izrēķināties ar viņa ģimeni, apsūdzētas divas personas, aģentūru LETA informēja prokuratūras preses sekretāre Laura Majevska.

Abi apsūdzētie 2018.gada decembrī Balvu novadā, izmantojot informāciju, kas viņiem bija zināma par kādu personu, nolēma pieprasīt naudu.

Viņi zvanīja cietušajam, izlikās par cilvēku, kurš it kā cietušā dēļ sēdējis cietumā un pieprasīja 1300 eiro. Pretējā gadījumā apsūdzētie izteica draudus izrēķināties ar cietušo, viņa ģimeni un īpašumu. Cietušais viņiem samaksāja minēto nauda summu.

Šī gada sākumā apsūdzētie vēlreiz izteica draudus un pieprasīja minētajam vīrietim 800 eiro, taču cietušais, baidoties par savu un tuvinieku dzīvību, kā arī uztverdams draudus kā reālus, paziņoja par notikušo policijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)