Banner 980x90

Mūsdienīgi un videi draudzīgi ēku siltināšanas materiāli, būvniecība un apsaimniekošana

Cilvēki arvien vairāk sāk pievērst uzmanību ilgtspējīgu un videi draudzīgu risinājumu ieviešanai savā ikdienā, tajā skaitā arī tad, ja tiek būvēts vai remontēts mājoklis. Izmantojot jaunākās paaudzes siltināšanas materiālus, mēs ne tikai rīkosimies, domājot par apkārtējo vidi, bet arī uzlabosim savas dzīves apstākļus un komfortu. SIA "Vides tehnika" ir uzņēmums, kas piedāvā plašu un daudzveidīgu siltumizolācijas materiālu klāstu, profesionālus tehniskos risinājumus, konsultācijas, būvniecības un renovācijas darbus, kā arī teritoriju apsaimniekošanas pakalpojumus.
Kādēļ siltumizolācijas materiālu izvēlei ir jāpievērš īpaša uzmanība?
Mājokļa siltināšana jāveic atbildīgi, tādēļ vispirms ir jāsāk ar ēkas energoaudita veikšanu, kas palīdz saprast, kurās telpu vietās notiek lielākie siltuma zudumi. Šeit arī būs vajadzīga intensīvākā siltināšana.

Šobrīd ir pieejami ļoti daudz un dažādi siltumizolācijas materiāli. Lai izvēlētos konkrētajai ēkai atbilstošāko, ieteicams konsultēties ar zinošajiem "Vides tehnika" speciālistiem, kas ieteiks piemērotāko risinājumu. Atbilstoši izvēlēti siltināšanas materiāli un metodes ir veiksmīga rezultāta priekšnoteikums, kā arī palīdz ieguldītos līdzekļus izmantot pēc iespējas efektīvāk.

"Vides tehnika" ir oficiālais pārstāvis vairāku pasaulē zināmu un atzītu siltumizolācijas materiālu zīmoliem, tajā skaitā: Paroc, Knauf Insulation, Nordic Fibreboard, Steico un citiem.

Piedāvā ne tikai siltumizolācijas materiālus
Uzņēmuma "Vides tehnika" klāstā ir ne tikai dažādi siltumizolācijas materiāli, piemēram, kokšķiedras plāksnes, ekovate, beramā vate, minerālvate, fasādes vate un putuplasts, bet arī siltumapgādes, gaisa kondicionēšanas un santehnikas risinājumu īstenošanai nepieciešamā produkcija. 

Interneta veikalā Videstehnika.lv varat iegādāties arī: līmlentes, celtniecības plēves, būvmateriālus, apkures, kanalizācijas un ventilācijas sistēmu elementus, santehniku, kā arī daudzas citas preces no profesionāliem piegādātājiem.

"Vides tehnika" komanda pieredzi uzkrājusi ne tikai ilgtspējīgu un ekoloģisku siltumizolācijas materiālu tirdzniecībā, bet arī pašā siltināšanas darbu veikšanā un būvniecībā kopumā. Tiek būvētas gan sabiedriskās, gan dzīvojamās ēkas, veikta to rekonstrukcija un renovācija.

Lai pielāgotu vidi mūsdienu prasībām, uzņēmums veic arī teritoriju labiekārtošanu un piedāvā apsaimniekošanas pakalpojumus.

Ienāciet Videstehnika.lv, lai uzzinātu vairāk!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)