Banner 980x90

Nepieciešama dāvana draudzenei? Mums ir dažas idejas un ieteikumi

Labākā draudzene ir īpašs cilvēks. Viņa ir kā psihoterapeits un atbalsta komanda vienā personā. Viņa zina pa tevi tik daudz, viņa saprot no pusvārda, viņa iedvesmo un motivē, ir līdzās gan priekos, gan bēdās. Tāda draudzene ir pelnījusi visu to labāko. 

Ja draudzenei ir dzimšanas diena, kādi īpaši svētki vai dzīves notikumu, skaidrs, ka gribam viņu apsveikt, pasniegt pašu labāko dāvanu. Kā tādu izvēlēties? Kāda dāvana draudzenei būs piemērota? Esam apkopojuši dažas idejas un ieteikumus, kā izvēlēties dāvanu savai labākajai draudzenei. 

Palutini savu labāko draudzeni
Laiska atpūta SPA viesnīcā, masāža vai skaistumkopšanas salona apmeklējums – draudzene noteikti ir pelnījusi to visu un vēl vairāk! Izvērtējot viņas gaumi un arī savas finansiālās iespējas, var iegādāties dāvanu karti kādam ķermeni un dvēseli lutinošam pakalpojumam. 

Ja tev šķiet, ka šāda dāvana draudzenei tieši šobrīd nepieciešama, tad plašu piedāvājumu ar SPA un skaistumkopšanas pakalpojumiem meklē "Lieliska Dāvana" interneta veikalā: https://www.lieliskadavana.lv/davanas-sievietei/davanas-draudzenei

Un vēl – uzdāvini lutinošas procedūras ne tikai draudzenei, bet arī sev! Dodieties uz SPA vai skaistumkopšanas salonu abas kopā. Tas būs dubultā vērtīgi pavadīts laiks, kas stiprinās jūsu draudzību.

Iedrošini izmēģināt kaut ko jaunu


Draugi parasti ir tie, kuri mudina uz trakām idejām. Ar draugiem plecu pie pleca ir vieglāk izkāpt no savas komforta zonas un doties atklāt jauno, nezināmo. Tāpēc uzdāvini draudzenei īstu piedzīvojumu, neparastas sajūtas un emocijas. 

Tu viņu labi pazīsti, tāpēc zināsi, kura ir tā īstā lieta, ko viņai piedāvāt. Tas var būt kopīgs pārgājiens ar nakšņošanu dabā. Vari uzdāvināt iespēju izmēģināt kādu ekstrēmu sporta veidu vai nodarbi, piemēram, izlekt ar izpletni, izmēģināt vindsērfingu vai beidzot iemācīties slēpot un nobraukt no tā biedējoši augstā kalna. Iespēju, kur un kā iztrakoties, noķert adrenalīnu ir ļoti daudz, atliek tikai izvēlēties!

Daudz jautrāk un patīkamāk būs, ja šajos izaicinājumos varēsiet mesties abas kopā. Jo trakajiem taču pieder pasaule! 

Uzdāvini jaunas zināšanas
Saka, ka cilvēkam ir visu mūžu jāmācās, kaut kas jauns jāapgūst, jo tas nāk par labu viņa personībai, sniedz iedvesmu un prieku dzīvei. Ar savu dāvanu tu vari mudināt draudzeni apgūt kaut ko jaunu, paplašināt savas zināšanas. Vislabāk, ja izdodas "trāpīt" tajā tēmā, kas draudzenei patiešām interesē, ko viņa jau sākusi apgūt vai ir runājusi par to. 

Dāvana šajā kategorijā var izskatīties jebkā. Tā var būt gan laba grāmata, gan dāvanu karte grāmatnīcā, tas var būt kādu kursu vai meistarklašu kupons, ieejas biļete uz kādu iedvesmojošu lekciju vai semināru, gleznošanas piederumu komplekts, nodarbības pie klavierspēles skolotāja un vēl neskaitāmi daudz lielisku lietu, kas sniegs viņai prieku un iedvesmu.

Palutini viņas garšas kārpiņas


Mīlestība iet caur vēderu. Arī ar draugiem visbiežāk izbaudām kopīgas maltītes, kopā gatavojam, ejam uz restorāniem. Gards ēdiens noteikti ir labas draudzības sastāvdaļa. Tāpēc piedāvājam vēl vienu tēmu, ja nepieciešama dāvana draudzenei. Tās varētu nosaukt par gastronomiskajām dāvanām. 

Vadoties no tā, kas viņai garšo, vai viņai patīk gatavot vai tikai ēst, vai viņa ir tradicionālas virtuves piekritēja vai arī labprāt eksperimentē ar garšām, dāvanai var izvēlēties pavārgrāmatas vai žurnālus, var uzdāvināt grozu ar lieliskiem produktiem. 

Var iet arī soli tālāk un sagatavot viņai gardus sastāvdaļu komplektus, ko tikai atliks sajaukt ar ūdeni vai ko citu, lai izceptu gardu kūku vai cepumus. Ja tas īsti neatbilst viņas gaumei, tad vienmēr var uzdāvināt lieliska restorāna apmeklējumu vai abonementu ēdienu piegādei uz mājām, kas noderēs vakaros, kad nav laika un vēlmes gatavot.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)