Banner 980x90

SIA "AirCenter Latvia" – kompresoru serviss, bezeļļas kompresori, spirālveida kompresori

Kompresoru serviss – neatkarīgi no iekārtas zīmola, modeļa un tehniskajiem parametriem – ir procedūru kopums, kas pagarinās Jūsu aprīkojuma kalpošanas laiku. Kompresoru serviss ietver dažādus procesus, kas ir nepieciešami, lai savlaicīgi atklātu un novērstu iekārtu bojājumus un darbības traucējumus.

Kompresoru serviss

Kompresoru serviss – neatkarīgi no iekārtas zīmola, modeļa un tehniskajiem parametriem – ir procedūru kopums, kas pagarinās Jūsu aprīkojuma kalpošanas laiku. Kompresoru serviss ietver dažādus procesus, kas ir nepieciešami, lai savlaicīgi atklātu un novērstu iekārtu bojājumus un darbības traucējumus. Savlaicīga apkope ļaus ievērojami ietaupīt izmaksas kompresoru remonta gadījumā. Kompresoru apkopes ietvaros tiek veikta galveno sastāvdaļu un aprīkojuma daļu pārbaude un diagnostika, kā arī nodilušo daļu nomaiņa.

Viens no uzņēmuma "AirCenter Latvia" pakalpojumiem ir kompresoru serviss saskaņā ar ražotāja tehniskajiem norādījumiem. Uzņēmums ar vairāk nekā 12 gadu pieredzi piedāvā gan iekārtu aprēķināšanu, gan piegādi, gan papildu aprīkojuma uzstādīšanu. SIA "AirCenter Latvia" ir pasaules vadošā kompresoru ražotāja – "Gardner Denver" koncerna – oficiālais pārstāvis. Uzņēmums piegādā gan virzuļu, skrūvju un rotoru kompresorus, gan sausos un ūdens, bezeļļas kompresorus un cita veida iekārtas. SIA "AirCenter Latvia" piedāvā iekārtu garantijas remontu, servisu un apkopi.

Lasīt vairāk: www.gaisakompresori.eu

Bezeļļas kompresori

Bezeļļas kompresori tiek izmantoti nozarēs, kur eļļas klātbūtne veidotajā saspiestajā gaisā ir nepieņemams faktors. Bezeļļas kompresori ir pieprasītas iekārtas pārtikas, medicīnas, elektronikas, farmācijas, tekstila un citās nozarēs. Tie ir izgatavoti no īpašiem materiāliem, kuriem ir ļoti zems berzes koeficients. Pateicoties tam, gaisa saspiešanas darbība ir iespējama bez eļļošanas. Pastāv vairāki bezeļļas kompresoru veidi, kas atšķiras pēc saspiešanas principa, taču visi šie veidi ļauj iegūt saspiestu gaisu bez eļļas daļiņu klātbūtnes. Tā kā kamerā, kas saspiež ieplūdes gaisu, nav eļļas, saspiestais gaiss nav jāattīra no eļļas daļiņām, kā rezultātā patērētājs saņem pilnīgi tīru gaisu.

Šo kompresoru īpašo iezīmi atspoguļo fakts, ka kompresijas eļļa, kas parasti tiek izmantota dzesēšanai, blīvēšanai un eļļošanai, ir pilnībā izslēgta no kompresijas procesa. Eļļa tiek aizstāta ar dabīgāko no visām izejvielām – ūdeni. Ūdens, kas ir ideāls siltumnesējs, novada saspiešanas procesa siltumu, tādējādi nodrošinot zemu temperatūru sistēmā. Zemu temperatūru priekšrocība ir gandrīz izotermiska saspiešana, kas ir ļoti ekonomiska liela gaisa daudzuma piegādes dēļ.

Uzņēmuma "AirCenter Latvia" piedāvājumā ir uzticami bezeļļas kompresori, kas paredz vairākas būtiskas priekšrocības. Piemēram, tiem ir ļoti mazi izmēri, daudz zemākas uzturēšanas izmaksas, klusāka darbība un citi vērtīgi ieguvumi.

Lasiet vairāk:  www.gaisakompresori.eu

Spirālveida kompresori

Spirālveida kompresori ir gaisa kompresijas ierīces, kas darbojas divu spirāļu mijiedarbības rezultātā. Šo spirāļu darbības īpatnība ir tāda, ka viena no spirālēm paliek nekustīga, savukārt otra veic kustības ar rotāciju. Šādā gadījumā pašām spirālēm nav saskares punktu, kas nodrošina to paaugstinātu nodilumizturību un līdz ar to arī paša kompresora izturību. Spirālveida kompresori paredz virkni dažādu priekšrocību kā, piemēram, tiem ir augsta efektivitāte, zems trokšņu līmenis, mazāks svars un samazināti gabarīti, kas atvieglo transportēšanu un uzstādīšanu. Tā kā farmācijas, elektronikas, laboratorijas, pārtikas ražošanas nozarēs gaisa kvalitātei ir izšķiroša nozīme, spirālveida bezeļļas kompresori ir paredzēti izmantošanai vietās, kur pastāv augstas prasības attiecībā uz tīru saspiestu gaisu bez eļļas piesārņojuma riska.

Uzņēmuma "AirCenter Latvia" piedāvājumā ir spirālveida kompresori, kas nodrošina uzticamu darbību. Tos raksturo vienkārša konstrukcija, kas atvieglo apkopes darbus, palielināta uzticamība un minimālas uzturēšanas izmaksas. SIA "AirCenter Latvia" nodrošina arī šo iekārtu garantijas remontu, servisu un apkopi.

Lasiet vairāk: www.gaisakompresori.eu

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)