Banner 980x90

Viļakas novadā notiks otrais starptautiskais mākslas plenērs

Daugavpils, 12.jūn., LETA. No 12.jūlija līdz 26.jūlijam Viļakas novadā norisināsies 2.starptautiskais glezniecības plenērs "Valdis Bušs 2018", aģentūru LETA informēja Viļakas novada domes projektu vadītāja Vineta Zeltkalne.

Dalībai plenērā konkursa žūrija ir izvēlējusies sešus māksliniekus no Polijas, Nīderlandes, ASV, Lietuvas, Austrālijas un Latvijas. Vēlmi piedalīties plenērā bija pauduši pārstāvji arī no Nigērijas, Dienvidkorejas, Indijas, Ēģiptes, Irānas, Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Somijas.

2.starptautisko glezniecības plenēru "Valdis Bušs 2018" Viļakas novada dome organizē sadarbībā ar Daugavpils Marka Rotko mākslas centru.

Pasākuma rīkošanu atbalsta Latgales kultūras programma un Valsts Kultūrkapitāla fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)