Banner 980x90

Visi ātrie kredīti internetā

Ja vēlaties atrast, kādi ir visi ātrie kredīti internetā, Netcredit.lv portālā ir apvienota informācija par aizdevējiem un to aktuālajiem piedāvājumiem. Ērti pārskatot šajā portālā sniegto informāciju, varēsiet salīdzināt un izvēlēties izdevīgāko no tiem.

Ātro kredītu veidi
Ja agrāk ar ātro kredītu sapratām īstermiņa aizdevumu par nelielām summām, tad pēdējo gadu tendences parāda, ka par ātro kredītu varam saukt arī ilgtermiņa aizdevumus, aizdevumus pret ķīlu un patēriņa kredītus, kuru izsniegšana un noformēšana ir kļuvusi tikpat ātra un vienkārša.

Ātrie kredīti bez ķīlas
Šobrīd populārākie ir aizdevumi bez ķīlas, ko piedāvā tādi aizdevēji kā Bino. Tie parasti ir par nelielām summām, līdz 500 eiro, un tiek izsniegti, vadoties pēc ienākumiem. Lai saņemtu ātro kredītu bez ķīlas, aizņēmējam jāsniedz dati tikai par saviem regulārajiem ienākumiem, kas var būt arī neoficiāli, un izdevumiem, pēc kā aizdevējs spēj izvērtēt, cik lielu summu varat saņemt. Parasti aizdevuma saņemšanā būtisku lomu spēlē arī kredītvēsture, Jūsu iepriekšējā sadarbība ar izvēlēto aizdevēju, kā arī plānotā kredīta samērīgums ar Jūsu ikmēneša ienākumiem.

Ātrie kredīti pret ķīlu
Ja Jūsu ienākumi ir nelieli vai arī nepieciešams lielāks aizdevums, kā to piedāvā ātro kredītu sniedzēji, varat vērsties pie aizdevējiem, kas piedāvā aizdevumu pret ķīlu, piemēram, Mogo, kas ļauj noformēt aizdevumu apmaiņā pret automašīnas ķīlu. Arī šajos gadījumos aizdevuma noformēšana iespējama attālināti, ar interneta starpniecību, un pieteikumu izskatīšana ir ļoti ātra, dažkārt noformējot aizdevumu pat 15 minūšu laikā.

Ātrie ilgtermiņa kredīti
Ja Jums nav pietiekamu ienākumu un īpašuma, ko ieķīlāt, kā vēl papildu opcija var būt ilgtermiņa kredīti, kas ļauj aizņemties lielākas summas un atmaksāt tās pa daļām, izveidojot noteiktu maksājumu grafiku. Tāpat kā citu ātro kredītu gadījumā, šo aizdevumu var noformēt kredītdevēja mājaslapā, piemēram, Latkredits portālā, un jau desmit minūšu laikā saņemt nepieciešamo summu.

Ātro kredītu plusi un mīnusi
Par ātrajiem kredītiem valda dažādi viedokļi, jo katra cilvēka pieredze var atšķirties, tomēr, ja salīdzinām informāciju tādos portālos kā Altero, pamanīsim, ka šie aizdevumi kļūst arvien izdevīgāki un drošāki.

Ātrā kredīta priekšrocības
Kā būtiskākā ātrā kredīta priekšrocība ir izsniegšanas ātrums. Ja rodas pēkšņi tēriņi, piemēram, nepieciešams automašīnas remonts, tad ātrais kredīts ir ideāls risinājums, jo naudu saņemam jau piecpadsmit minūšu laikā. Tāpat šo aizdevuma veidu izceļ mūsdienām atbilstošas prasības:
• nav nepieciešama oficiāla darba vieta;
• kredīta noformēšana iespējama attālināti;
• nav nepieciešamas izziņas vai dokumenti.

Turklāt pie katra no aizdevējiem atradīsiet virkni elastīgu risinājumu, tostarp kredītlīnijas iespējas un atliktos maksājumus, lai aizņemtos atbilstoši savām finanšu iespējām.

Ātro kredītu riski
Lai arī cik ērti un pieejami nebūtu kredīti, pret tiem jāizturas atbildīgi. Ja neapdomīgi vai ļaunprātīgi izmantojam kredītdevēju uzticību, varam nonākt ļoti nopietnās kredītgrūtībās. Taču, apzinoties klientu vājības, virkne aizdevēju, tostarp arī Latvijas kredītu centrs, vienmēr brīdina par atbildīgu aizņemšanos un piedāvā pārskatāmu maksājumu aprēķinus, lai aizņēmēji varētu savlaicīgi saplānot savus tēriņus.

Apdomīga aizņemšanās ietver arī piedāvājumu salīdzinājumu un saprātīgu izvēli. Noformējot visus kredītus, kas pirmie parādās interneta reklāmās, varam attapties pie ļoti neizdevīgiem līguma nosacījumiem, tādēļ ir svarīgi, lai pirms lēmuma pieņemšanas tiktu ņemti vērā visi ātrie kredīti internetā, Netcredit.lv portālā vai citviet, kur varam iegūt daudzpusīgu informāciju par visiem aktīvajiem kredītdevējiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)