Banner 980x90

Ziemeļlatgales uzņēmēju dienās gaidāma plaša programma

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Piektdien, 8.jūlijā, un sestdien, 9.jūlijā. Balvos un Viļakas novadā norisināsies otrās Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas, pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informē pasākuma organizatori.

Piektdien, 8.jūlijā plkst.10.00 Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā notiks Ziemeļlatgales uzņēmēju dienu atklāšana, kurā piedalīsies Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs un Balvu novada Domes priekšsēdētājs Andris Kazinovskis.

Pēc atklāšanas Ziemeļlatgales uzņēmējiem notiks seminārs, kur aktuālāko informāciju sniegs Lauku atbalsta dienesta, Latgales uzņēmējdarbības centra speciālisti, kā arī Baltijas – Vācijas tirdzniecības kameras pārstāvji. Semināra programma.

No plkst.13.00 līdz plkst.17.00 Balvu pilsētas uzņēmumos notiks Atvērto durvju diena, kad ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties ar to darbību un sniegtajiem pakalpojumiem vai ražoto produkciju. Aktīvākajiem uzņēmumu apmeklētājiem būs iespēja tikt pie balvām. Apmeklētāju apbalvošana-loterija norisināsies sestdien, 9.jūlijā, plkst.10.00 Balvu pilsētas parkā tirgus laikā. Uzņēmumu karte un noteikumi apmeklētājiem pieejami "www.zlbc.lv" un Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā (Vidzemes ielā 2b, Balvos).

Plkst.13.00 Viļakas novada Šķilbēnu pagasta zemnieku saimniecībā "Kotiņi" Ziemeļlatgales lauksaimnieki un citi interesenti tiek aicināti uz prezentāciju "Inovatīvas tehnoloģijas lauksaimniecībā" un iepazīšanos ar z/s "Kotiņi" darbību, tiks organizētas individuālās ekskursijas pa saimniecību un tās laukiem. Plks.14.00 notiks svinīgā kapsulas iemūrēšana ar Zemkopības ministra J.Dūklava piedalīšanos, saimniecībā uzsāktās graudu pārstrādes ēkas pamatos. Dienas gaitā apmeklētājiem nākotnes produktu degustācijas piedāvās Rēzeknes gaļas kombināts.

Sestdien, 9.jūlijā no plkst.9.00 līdz plkst.13.00 Balvu pilsētas parkā norisināsies Lielais mājražotāju un amatnieku tirgus, kurā aicināti piedalīties gan Ziemeļlatgales mājražotāji, zemnieki un amatnieki, gan arī citi uzņēmumi ar Latvijā ražotu preci. Tirgus norisi papildinās kultūras programma ar Ziemeļlatgales novadu kultūras kolektīvu priekšnesumiem - uzstāsies Baltinavas sieviešu vokālais ansamblis, ar latgaliešu dziesmām un dančiem iepazīstinās Viļakas novada Upītes jauniešu folkloras kopa un īpašās meistardarbnīcās ikvienam būs iespēja iemācīties kādu seno rotaļu vai deju kopā ar Upītes jauniešiem.

Ikvienu aicina apmeklēt Ziemeļlatgales uzņēmēju dienu amatnieku un mājražotāju tirgu, iepazīties ar uzņēmumiem, omulīgā atmosfērā pavadīt sestdienas rītu un iegādāties dažādus lauku labumus un amatniecības izstrādājumus no zemniekiem, mājražotājiem un amatu meistariem! Lielus un mazus tirgus apmeklētājus priecēs dažādas izklaides un atrakcijas, degustācijas un priekšnesumi.

Viļakā pie pilsētas estrādes no plkst.11.00 līdz plkst.13.00 viesosies retro motociklu braucēji pasākuma "Ziemeļlatgales retrorallijs 10" ietvaros. No plkst.13.00 līdz plkst.17.00 pie estrādes norisināsies "Triobet" Latvijas spēkavīru čempionāta 2.posms, ka arī meistardarbnīcas bērniem (ādas apstrāde, filcēšana, motocikla krāsošana, floristikas meistarklase u. c.) un būs iespēja satikt ZAAO vides iniciatīvas "100 darbi Latvijai" vēstnešus – asināt prātu vides jautājumos un laimēt "Tallink" jūras ceļojumu 4 personām.

Dienas noslēgumā plkst.19.00 ikviens aicināts uz koncertu un zaļumballi ar grupu "Galaktika". Viļakas pilsētas estrādē.

Ziemeļlatgales uzņēmēju dienas rīko Balvu novada pašvaldības aģentūra "Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs" sadarbībā ar Viļakas, Rugāju un Baltinavas novadu pašvaldībām. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)