Banner 980x90

Balvos notiks seminārs par sociālās uzņēmējdarbības attīstību Latvijā

Ceturtdien, 31.martā, plkst.10.00 Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrā "Balvi" notiks seminārs "Sociālās uzņēmējdarbības attīstības iespējas Latvijā", pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Seminārā uzstāsies lektore Mg.soc.sc. Inese Silicka (Rēzknes Tehnoloģiju akadēmija).

Semināra aplūkos tādas tēmas, kā sociālās uzņēmējdarbības jēdziens, būtība, sociālās uzņēmējdarbības tiesiskais regulējums Latvijā un Eiropā, sociālās uzņēmējdarbības aktualitātes pamatojums Latvijas reģionālā kontekstā, radošā domāšana – pamats sociālās uzņēmējdarbības ideju attīstībai.

Organizatori aicina uzņēmējus pieteikties semināram, jo sociālā uzņēmējdarbība ir joma, kurai iespējams piesaisīt Eiropas Savienības finansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)